Welcome
Dobrodosli na Galop Forum, pravo mesto za ljubitelje punokrvnih engleskih galopera. Da biste ucestvovali u radu naseg foruma izvrsite brzu i laku registraciju.

Galop Forum

Obaveštenja o radu foruma i vaše sugestije i predlozi

Postod galop u Čet Mar 20, 2008 2:48 pm

igor je napisao:Samo napred, bice ovo dobar forum, jer je zelja potekla od ljudi rodom iz kraja sa najvise entuzijazma i ljubavi prema galopu u nas.
Šabac-Srpski new market

Hvala na lepim zeljama, trudimo se i trudicemo se :D
galop
Site Admin

Pridružio se: Ned Feb 17, 2008 11:04 pm

Postod esperansa inn u Sub Mar 22, 2008 1:09 pm

Zdravo drugari :D

Nadam se da ćemo se lepo družiti, razmenjivati puno korisnih informacija, mišljenja, prognoza, ideja i da će nam forum dugo trajati :D
Korisnikov avatar
esperansa inn

Pridružio se: Sub Mar 22, 2008 10:02 am

Postod Tijana || u Pet Apr 04, 2008 12:38 am

Galop Forum je zakon. Pozdrav za sve clanove.
Korisnikov avatar
Tijana ||

Pridružio se: Pon Mar 10, 2008 9:43 pm

Postod janko u Pet Apr 04, 2008 8:24 pm

Perdlazem da otvorimo novi topik o jahacima. :roll:
Korisnikov avatar
janko

Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 4:11 pm

Postod Ivan Misojčić u Ned Apr 06, 2008 8:59 pm

Dakle... Kako je nastao Galop Forum? :) Vidim da se povela rasprava na hf.

Prvo ovo nije samo sabacki forum, kako ga nazivaju. Ovo je forum svih nas. Vidim da su Kragujevcani jako aktivni i to je extra.

Drugo, Arif i ja smo pozivali na forum ljude koji mogu na pravi nacin da ucestvuju u raspravama. Ja nemam nikakav problem sa hipoforumom, i ne razumem zasto nas tamo prozivaju. Zasto ja tamo necu da pisem to je moja stvar. Ja nemam nista protiv da ljudi ucestvuju u raspravama i tamo i ovde

Trece, Heroda mi nismo zvali. On moze da se registruje ili ne. To je njegova stvar. Ali mi nije nuzno potreban jer je teski demagog. Sto se ostalih tice. Niko nije nepozeljan. Ako se neko tako oseca a zeli da ucestvuje u radu foruma neka me nekako kontaktira i to cemo sve srediti.

Cetvrto. Svi tamo navedeni razlozi zasto smo ovo napravili su netacni ili delimicno tacni. Mi ovde zelimo konkretnu razmenu informacija, a ne demagoske rasprave koje ne vode nigde. Ja protiv Rastka nemam nista ali njemu ocigledno nije bilo stalo do ljudi koji su mu drzali galopske teme tako da je to njegova stvar.

Peto. Ovaj forum je za kratko vreme ostvario veliki uspeh. Preko 60 clanova. Dosta zanimljivih tema i dosta korisnih informacija. Ja bi se zahvalio svim clanovima koji su na fer nacin ucestvovali u radu foruma. Danas sam na hipodromu upoznao par ljudi sa foruma i to je extra. Nadam se da cemo se jos siriti...
Korisnikov avatar
Ivan Misojčić

Pridružio se: Uto Feb 19, 2008 1:45 am

Postod Arif u Ned Apr 06, 2008 9:11 pm

misojcic je napisao:Dakle... Kako je nastao Galop Forum? :) Vidim da se povela rasprava na hf.

Prvo ovo nije samo sabacki forum, kako ga nazivaju. Ovo je forum svih nas. Vidim da su Kragujevcani jako aktivni i to je extra.

Drugo, Arif i ja smo pozivali na forum ljude koji mogu na pravi nacin da ucestvuju u raspravama. Ja nemam nikakav problem sa hipoforumom, i ne razumem zasto nas tamo prozivaju. Zasto ja tamo necu da pisem to je moja stvar. Ja nemam nista protiv da ljudi ucestvuju u raspravama i tamo i ovde

Trece, Heroda mi nismo zvali. On moze da se registruje ili ne. To je njegova stvar. Ali mi nije nuzno potreban jer je teski demagog. Sto se ostalih tice. Niko nije nepozeljan. Ako se neko tako oseca a zeli da ucestvuje u radu foruma neka me nekako kontaktira i to cemo sve srediti.

Cetvrto. Svi tamo navedeni razlozi zasto smo ovo napravili su netacni ili delimicno tacni. Mi ovde zelimo konkretnu razmenu informacija, a ne demagoske rasprave koje ne vode nigde. Ja protiv Rastka nemam nista ali njemu ocigledno nije bilo stalo do ljudi koji su mu drzali galopske teme tako da je to njegova stvar.

Peto. Ovaj forum je za kratko vreme ostvario veliki uspeh. Preko 60 clanova. Dosta zanimljivih tema i dosta korisnih informacija. Ja bi se zahvalio svim clanovima koji su na fer nacin ucestvovali u radu foruma. Danas sam na hipodromu upoznao par ljudi sa foruma i to je extra. Nadam se da cemo se jos siriti...

Dodao bih samo, ovde nema nijedan dupli clan. Bilo je par pokusaja, ali smo munjevito reagovali. Znaci 62 nicka 62 osobe. Meni licno kao osnivacu, svidja mi se kako se ovaj forum razvija. Danas sa u Sapcu upoznao par clanova i bilo je bas super. Ovo je mesto za sve ljude koje vole konjicki sport, svi imaju ista prava. Mislim da se to i vidi. Sada boze moj, hipoforum, galopforuma konkurencija. Pa to su nebuloze. Pa ja pratim konjicke trke godinama unazad, pre interneta, pre bilo kojeg naseg sajta i foruma. Pa cekajte jel sam ja lud da odem u Zagreb na trke, slikam kacim slike. Zasto, da bi napakostio hipoforumu. Mislim, stvarno mi neke stvari nisu jasne, ali nema veze dela govore vise od bilo kakvog teksta.
Da li cete ikad svoju pesmu imati,
ili cete kao uvek nase pevati,
postavlja se pitanje a to vec znaju svi,
kompleksi su neizleciviii

A moze i ona Zlatni Papagaj...
Korisnikov avatar
Arif

Pridružio se: Uto Feb 19, 2008 1:41 am

Postod Tijana || u Pon Apr 07, 2008 12:20 am

Samo napred,forum je ludilo i sto se tice upoznavanja bas mi je drago i nadam se da cemo se jos vise druziti ! Svakom novom clanu zelim dobrodoslicu ne bitno da li je iz Beograda,Sapca,Novog Pazara ovde su svi dobrodosli.
Korisnikov avatar
Tijana ||

Postod galop u Pon Apr 07, 2008 10:32 am

Dobro nam dosla ORLENAKA!!!!!!!! :D
galop
Site Admin

Pridružio se: Ned Feb 17, 2008 11:04 pm

Postod ANDJEO u Pon Apr 07, 2008 12:00 pm

JUHHU :lol: EVO I MENE :o VUKASINE UDAVICU TE KADA TE VIDIM :!: SALIM SEEEE :) :D :lol:
Korisnikov avatar
ANDJEO

Pridružio se: Sre Apr 02, 2008 1:17 pm

Postod Tijana || u Pon Apr 07, 2008 4:23 pm

Nemoj Vukasina on je extra decko. :lol: :lol:
Korisnikov avatar
Tijana ||

Postod Lajka Iz Svemira u Uto Apr 08, 2008 11:56 pm

misojcic je napisao:Dakle... Kako je nastao Galop Forum? :) Vidim da se povela rasprava na hf.

Očigledno je da ljudi sa HF misle da su gubitnici, a ko gubi ima pravo da se ljuti. Tek sada vidim da su Arif i Misojčić držali taj forum sa jako korisnim informacijama kojih tamo više nema, ostala je samo ta demagogija i neke nebitne rasprave koje nigde ne vode.

Momci sjajni ste, samo napred.
Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali je teško naučiti onoga, ko je nenaučen već postao učitelj drugima.
Lajka Iz Svemira

Pridružio se: Uto Feb 19, 2008 2:38 am

Postod Luigi u Sre Apr 09, 2008 8:06 am

Hipoforum je propao!!!!!!!!
HAHAHAHHAHAHAHA!!!!
Cedar Prince forever!!!
Kalifornija je najbolja!!!
Korisnikov avatar
Luigi

Pridružio se: Pon Feb 25, 2008 9:40 pm

Postod Luigi u Sre Apr 09, 2008 8:07 am

ANDJEO je napisao:JUHHU :lol: EVO I MENE :o VUKASINE UDAVICU TE KADA TE VIDIM :!: SALIM SEEEE :) :D :lol:

Nemooooooooooj Bobo!!!
Cedar Prince forever!!!
Korisnikov avatar
Luigi

Postod Luigi u Sre Apr 09, 2008 8:08 am

Tijana || je napisao:Nemoj Vukasina on je extra decko. :lol: :lol:

A Hvala Tijana!!!
Cedar Prince forever!!!
Korisnikov avatar
Luigi

Postod ANDJEO u Sre Apr 09, 2008 12:07 pm

Luigi je napisao:
ANDJEO je napisao:JUHHU :lol: EVO I MENE :o VUKASINE UDAVICU TE KADA TE VIDIM :!: SALIM SEEEE :) :D :lol:

Nemooooooooooj Bobo!!!
e bas hoocu :) tako si mi sladak ;;\[
Korisnikov avatar
ANDJEO

Pridružio se: Sre Apr 02, 2008 1:17 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Obaveštenja i predlozi