| Welcome | |
|---|---|
| Dobrodosli na Galop Forum, pravo mesto za ljubitelje punokrvnih engleskih galopera. Da biste ucestvovali u radu naseg foruma izvrsite brzu i laku registraciju. | |
dixie je napisao:dali postoji mogucnost da regulisete sat,jer vreme pisanja poruka neodgovara stvarnom vremenu
Luigi je napisao:dixie je napisao:dali postoji mogucnost da regulisete sat,jer vreme pisanja poruka neodgovara stvarnom vremenu
Mislim da je vreme ok nego u svome profilu trebas izabrati pravu vremensku zonu!!!
Luigi je napisao:dixie je napisao:dali postoji mogucnost da regulisete sat,jer vreme pisanja poruka neodgovara stvarnom vremenu
Mislim da je vreme ok nego u svome profilu trebas izabrati pravu vremensku zonu!!!
Oops je napisao:Imam utisak,a ne pričam napamet,da na ovom forumu sve dobro funkcioniše dok smo klimoglavci. Čim neko uputi kritiku ili ne deli mišljenje većine,biva omalovažavan,neozbiljan,neupućen itd. Ja sam čak i banovan sa ovog sajta jer se član pod imenom dixie drznuo da me isproziva dok sam bio pod nickom Telemah. Bezveze
Arif je napisao:Oops je napisao:Imam utisak,a ne pričam napamet,da na ovom forumu sve dobro funkcioniše dok smo klimoglavci. Čim neko uputi kritiku ili ne deli mišljenje većine,biva omalovažavan,neozbiljan,neupućen itd. Ja sam čak i banovan sa ovog sajta jer se član pod imenom dixie drznuo da me isproziva dok sam bio pod nickom Telemah. Bezveze
Vidi ovako, ako su ovde svi klimoglavci. Pa ne moras da pises ovde. Svako bira tamo gde mu je mesto. Ne razumem stvarno, sta te je navelo da se ponovo registrujes. Nije ovo jedini forum na ovim prostoirma. Ako ne vidis sebe ovde, sta da ti radimo mi. Zasto se ovih ostalih 90 ne buni, plase se odmazde cega. Ljudi ovo je lep sport, mnogo lepih prica moze d ase napise ovde. Mnoga misljenja mogu da se suceljavaju. Samo da svi budemo tolerantni i sve ce biti ok. Malopre registuje se Kanadina, izlupata par poruka. Sta treba ovde Misojcic i ja da glumimo policajce. Pa koji je nas interes, sta mi dobijamo od ovog foruma. Kakvu korsit imamo. Napravili smo nesto, gde ce doci svi oni koji vole konje i ovaj sport. Sve sto trazimo je malo tolerancije, ako se neko ne slaze sa necijim misljenjem, a zeli nekulturno da mu odgovori. Imate pm, resavajte to na taj nacin. Stvarno vise ne znam, pa ne moze se udovoljiti svima. Evo imate gore sugestije predloge, pisite sta kome smeta. Gde gresimo nas dvojica, ajde da ispravimo to ako je moguce.
KBO je napisao:Jel mozemo da ocekujuemo snimke trka iz Sapca? Ili mozda i sajt hipodroma Sabac? Na znam da li upucujem pitanje na pravu adresu,ali vredi pokusati.
Omg!Ja sam sto puta pokusavala da udjem!Svi takvi forumi nisu mogli da se otvore!galop je napisao:Zbog izvesnih problema na serevru forum nije mogao da se otvori nekoliko sati. Nadam se da ce ubuduce funkcionisati sve ok
Povratak na Obaveštenja i predlozi
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju