kao da previše gledate farmu i kuhinjski klan vs maja nikolić duele, pa evo reših da uletim kao tijana malo, pospremim i brišem napolje
ovo si tako lepo rekao da i ja ne bih bolje
tigar je napisao:...
Meni se svidja jedan,a nekom drugom potrpuno drugi konj i u isto vreme uopshte ne svidja onaj koji se meni svidja...pa u tome je najveca char, a u isto vreme i glavna zabava na ovom forumu, da prodiskutujemo povremeno razne nove konje i potsetimo se nekih ranijih trka i konja, jer teshko da bi se skupili na nekom velikom saboru da to isto uradimo.
...
ajde i da sumiramo još jednom za kraj - tebi se sviđa jedan konj, peri drugi, miki treći, živani četvrti, meni peti... manite se već jednom uzajamnog prozivanja - nekome se ne sviđa konj koji se tebi sviđa, misli da ima duga leđa, ili ružne šiške ili kratak rep - pa šta, imaju ljudi valjda pravo da im se mišljenje razlikuje od tvog, zar ne
ajmo svi svoje prognoze o kupovinama na sunce - ovaj valja, ovaj ne valja, pa this time next year ponovo da prodiskutujemo ko je bio u pravu, a ko ne...
i čisto da bi post uopšte imao veze sa jehuom - od slabijih konja ove sezone (konja koji nisu grup konji, za one najveće trke) dopalo mi se nekoliko, recimo jehu, jenny jonston, jira (poplava konjića na slovo "j"), pa gold fix, naravno neuništiva transfixed (21 START)... i super mi je što je eto jedan od konjića koje sam zapazila tokom sezone završio u srbiji i navijaću za njega...
i naravno dopada mi se cool marble i naročito mi je drago što je kod dozeta u treningu i navijaću i za njega...