Welcome
Dobrodosli na Galop Forum, pravo mesto za ljubitelje punokrvnih engleskih galopera. Da biste ucestvovali u radu naseg foruma izvrsite brzu i laku registraciju.

Jehu (GB) B.C. (Antonius Pius Chalosse) 19000

Jehu (GB) B.C. (Antonius Pius Chalosse) 19000

Postod Arif u Oktobar 26th, 2009, 4:03 pm

183 Jehu (GB) B.C. by Antonius Pius (USA) x Chalosse (GB) 19,000
Consignor: West Ilsley Stables (M. Channon) — Purchaser: Vladimir Vukojevic

http://www.tattersalls.com/cat/autumnhit/2009/183.pdf
Jedan je Princ Surcinski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Napred Prince u nove pobede
Korisnikov avatar
Arif

Pridružio se: Februar 19th, 2008, 1:41 am
Highscores: 10

Re: Jehu (GB) B.C. (Antonius Pius Chalosse) 19000

Postod Arif u Oktobar 26th, 2009, 4:17 pm

Jehu
Prikačeni fajlovi
Jehu_090515_Nwby3.jpg
Jehu_090515_Nwby3.jpg (46.71 KiB) Pogledano 1081 puta
Jehu_090515_Nwby2.jpg
Jehu_090515_Nwby2.jpg (50.28 KiB) Pogledano 1080 puta
Jehu_090515_Nwby1.jpg
Jehu_090515_Nwby1.jpg (40.77 KiB) Pogledano 1086 puta
Jedan je Princ Surcinski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Napred Prince u nove pobede
Korisnikov avatar
Arif

Postod Arif u Oktobar 26th, 2009, 4:25 pm

Korisnikov avatar
Arif

Postod tigar u Oktobar 26th, 2009, 4:32 pm

Ma skroz je super konjic...jedina moja primedba se odnosi na besomuchno jurenje u poslednja dva meseca...i na cenu...u prodajnoj trci dodje chetvrti,a pobednik i drugoplasirani budu prodati po 8000 (i to Funti)...ili u prenesenom znachenju, za ovih 19000 GNS (19950 funti) su mogli da kupe oba konja koja su doshla ispred njega 4 odnosno 2 duzhine i oba imaju manje jurnjave...i da ih uvezu za iste pare...i da im ostane...
Ali konj,kao konj,ako bude dogodine ponovio svoja trchanja chak i ova loshija sa kraja sezone, bice top trogodac u Srbiji...
...naravno,ako ne iskopam ja nekog jeftinog...;-)
tigar

Pridružio se: April 5th, 2008, 9:03 pm

Postod tigar u Oktobar 26th, 2009, 4:35 pm

...a kopam,kopam...sve cu da iznenadim...cccccc...;-) ;-)

Shalu na stranu, puno srece Vladi sa novim kupovinama i nadam se da ostvari shta je naumio
Srecno!!!
tigar

Postod Arif u Oktobar 26th, 2009, 4:47 pm

Grlo kupljeno za stalu "Potkovica" odabrao ga je Aca Pavlovic.
Cestitke na kupovini.
Ozbiljan trogodac za nase klasike.Njegova cvrstina imponuje, 13 startova u sezoni. Treba verovati Pavlovicu na izboru. U proslosti je uzeo vise klasika sa konjima koju su "mnogo" trcali u Uk. Cestitke jos jednom.Konj po mom ukusu.
-
Prikačeni fajlovi
Jehu_090515_Nwby4.jpg
Jehu_090515_Nwby4.jpg (61.67 KiB) Pogledano 1059 puta
Korisnikov avatar
Arif

Postod Arif u Oktobar 26th, 2009, 5:30 pm

Korisnikov avatar
Arif

Postod esperansa inn u Oktobar 27th, 2009, 5:34 pm

znači WOW!! :shock: :shock:
gledala sam ovog konjića više puta ove sezone u meridijanu i uvek se i kladila na njega, skroz mi je simpatičan konjić...
baš mi je neobično da vidim da je kupljeno neko grlo koje mi je poznato sa staze...
s o n d v s l s r
i d B ć m d s s p t d
----------------------
JJ rules 8) samo gazi mala i ostani dugo, duuugo #1 8)
----------------------
ajmo, žuti, samo hrabro 8)
Korisnikov avatar
esperansa inn

Pridružio se: Mart 22nd, 2008, 10:02 am

Postod Lajka Iz Svemira u Oktobar 28th, 2009, 2:01 am

Konjic je veoma lep, mada fotografija nista ne znaci, bar ne meni...
Nadam se da ce Pavlovic imati vise aukcijskog uspeha nego prethodne godine, koja mu i nije bila bas blistava. Uzivao je poverenje mnogih vlasnika za koje je kupovao konje, ali ocigledno da vise niko ne zeli da se neko igra sa njihovim novcem, jer nisu bas svi svoj novac nasli na ulici da bi ga tako lako stavili na kocku :wink:
Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali je teško naučiti onoga, ko je nenaučen već postao učitelj drugima.
Lajka Iz Svemira

Pridružio se: Februar 19th, 2008, 2:38 am

Postod chin the reef u Oktobar 30th, 2009, 3:21 pm

Prazan je .Nije za pesak.
chin the reef

Pridružio se: Mart 18th, 2008, 11:06 pm

Postod tigar u Oktobar 31st, 2009, 10:14 am

a izgleda da nema ni dovoljno duga ledja,hahahahaha
tigar

Postod Nenad74 u Novembar 3rd, 2009, 12:23 am

tigre kako misljenje imas o cool marble
Nenad74

Pridružio se: Novembar 2nd, 2009, 10:58 pm

Postod tigar u Novembar 3rd, 2009, 5:27 pm

Imam mishljenje o Cool Marble i o Jehu-u odlichno, samo imam rezerve po pitanju toga shta su im uradili Mick Channon i Dermot Weld...i jedan i drugi su imali treshku sezonu. Ako su to pregurali i izdrzhali, sigurno ce biti odlichni iduce godine. A cene im odgovaraju kvalitetu. Onaj najskuplji je po meni skup, jeste jak i dobar je, dodushe nije moj tip konja, malo je grub...ali ima lepu glavu,ali je svakako jak. I dobar je samo po meni ne vredi 40 000...to je jedina rezerva. Ima svakako puno prostora da napreduje, jer je trchao tek kasno u sezoni, plus svega tri puta...dodushe, poslednju trku tamo gde mu nije mesto i ako ga to ne bude koshtalo, bice jako dobar za nashe uslove. Ostali konji iz Newmarketa nisu mi posebno fascinantni...Tachnije, nisam posebno fasciniram uopshte ponudom na samom katalogu, pa je automatski i bilo teshko kupiti dobrog konja na aukciji, a zato su i cene bile sumanute...Shteta shto nikom od nashih vlasnika nikad ne padne na pamet da kupe dobrog konja za jetine pare nego uvek samo jure derbi...ove godine su za 20ak hiljada funti mogli da biraju najmanje 150-200 konja starijijh koji dobro trche, zdravi su i imaju odluchnu formu oko 90...pa pravac ili Dubai ili Cagne Sur Mer da jure rekord Billy Allena...a za onih 40 000 tek da ne govorim...za 36 000 recimo koje su date sa Giant Love proshle godine,relativno obichnog konja skromnih mogucnosti (ni trke u Bechu, a tek u Beogradu nisu nikakvo merilo mogucnosti), koji je trchao forme od 70-80 maksimum, ove godine je mogao da se kupi odlichan stariji konj sa formom oko 100,a to je razlika kao nebo i zemlja...Ali dok neko tako neshto ukapira od nashih ozbiljnijih vlasnika, i kod nas ce Derbi biti bar 20 000eura...a to ce biti mozhda neki drugi put...

Tako,da, da kao shto vidish imam mishljenje...;-)
I kupiti konja obavezno sa dugim ledjima...shto duzhim...to je odraz klase i potencijala...rekao nam jedan drugar...;-)
tigar

Postod wolfmaster u Novembar 3rd, 2009, 7:45 pm

Tigre, moram ti reci da nisam siguran da si u pravu za ocene tih starijih konja. Koliko sam ja stigao da pratim tokom aukcije starije konje, nista bolje, starije nije moglo da se uzme za manje od 25-30k funti, sto bas i nije prilika. Ono sto ti se ozbiljno svidi, to ume da ide ozbiljno preko 30-35, pa onda vise nije bas pristupacno. Siguran sam da bi sada mogao naci starijeg konja koji je prodat i za manje pare, ali u haosu aukcije to bas i ne bude tako lako. Ono starijih konja koje sam pogledao, koji su mu se svideli za kupovinu, nijednog nisam mogao da kupim, a moj rezervni plan je bio upravo to sto spominjes. Sa druge strane, u pravu si da ponuda nije bila bas dobra kada se uzmu posebno u obzir povlacenja. Sto se tice Cool Marble-a, pa videcemo zar ne? :)
Ima i neke lepote u fantaziji o osvajanju Derbija, triple krune i sl. To je pre svega ambicija, ideja, zelja ili fantazija a ne novac, jer da je do love, nikada u zivotu ne bih kupio ni jednog jedinog konja. Ima mnogo pametnijih nacina da se novac trosi.

VV
wolfmaster

Pridružio se: Maj 15th, 2009, 7:23 pm

Postod tigar u Novembar 4th, 2009, 3:03 am

Vule,pazi, vishe hipotetichki sam napisao ono 150-200 konja, ali mogao bih da izdvojim svakako bar 3 puta vishe dobrih konja starijih od onoga shto je bilo ponudjeno od dvogodaca. Ja lichno mislim da svako treba da uzhiva u svojim snovima i nemam nameru da ih bilo kome menjam,sve shto sami pozhelite, ja vam svima i zhelim da ostvarite. Necete moci svi iste godine, neko ce to ostvariti jednom, neko vishe puta, a neko verovatno, na zhalost, nikad,ali u tome i jeste char, jer niko ne mozhe nichim da garantuje i obezbedi sebi ostvarenje snova unapred...bar kad su konji u pitanju...
Meni se svidja jedan,a nekom drugom potrpuno drugi konj i u isto vreme uopshte ne svidja onaj koji se meni svidja...pa u tome je najveca char, a u isto vreme i glavna zabava na ovom forumu, da prodiskutujemo povremeno razne nove konje i potsetimo se nekih ranijih trka i konja, jer teshko da bi se skupili na nekom velikom saboru da to isto uradimo.

U svakom sluchaju, ja zhelim svim novim/starim vlasnicima puno srece (ovo mu nekako uvek dodje kljuchni faktor), i razonode, a konjima zdravlja i snage u novoj sezoni koja ipak nije daleko...

A uskoro pripremam i jedno iznenadjenje za sve uchesnike foruma...
tigar

Sledeća

Povratak na Novi Konji 09/10